Tarieven:

De tarieven voor autorijlessen lopen sterk uiteen. In de grote steden is de concurrentie enorm. Er zijn rijscholen die hun diensten zelfs aanbieden voor € 19,-- per rijles, terwijl de BOVAG heeft berekend dat een autorijles van 60 minuten ongeveer € 58,-- zou moeten zijn voor een verantwoorde bedrijfsvoering! Je hoeft dus geen rekenwonder te zijn om te beseffen dat er op één of andere manier enorm gesjoemeld wordt! Vaak zijn de rijlessen dan ook geen 60 minuten maar slechts 45 minuten of nog minder. Er wordt vaak lang stilgestaan of worden er zelfs tijdens de rijles “even” boodschapjes gedaan, allemaal in de tijd van de leerling!!

Zo werken wij niet.  Wij vinden dat er voor een verantwoorde autorijles ook een verantwoorde lesprijs gerekend mag worden. “GOEDKOOP” blijkt uiteindelijk vaak “DUURKOOP” te zijn. Bij ons kost een rijles van 60 minuten € 40,-- * en voor 90 minuten € 60,--*

U kunt onze overige tarieven (ook voor lespakketten) aanvragen door de “Vragen-knop” aan te klikken, uw e-mailadres en het woord “Tarievenlijst” in te voeren. Wij sturen u dan per omgaande een mail met alle gegevens. U kunt ons uiteraard ook even bellen. Ons telefoonnummer is:   

            010-5214216    of    06-22601169

 

* Prijswijzigingen voorbehouden.